Despre noi

Sub legendarul deal Zetevár (Cetatea Zete), la confluența râului Târnava Mare și a pârâului Deșag, la 17 km de Odorheiu Secuiesc, se află Pensiunea Zetevár. Aceasta reprezinta mediul ideal de a petrece timpul liber pentru cei care preferă liniștea și frumusețea peisajului montan în cea mai pură formă a ei. Aici veți putea petrece vacanțele, weekend-urile și aniversările de suflet într-un mediu discret și odihnitor.


Cazare:
Pensiunea Zetevár pune la dispoziția oaspeților 10 case din  lemn și 3 camere decomandate. Casele spațioase din lemn au două dormitoare cu baie proprie și un living spațios cu posibilitatea de amenajare a unor paturi suplimentare. Majoritatea caselor au în dotare un șemineu și o bucătărie bine echipată  (plită, frigider, cuptor cu microunde, etc). Comfortul din case și camere este sporit de televiziunea  prin cablu și accesul gratuit la internet prin WiFi.
Cele 28 de camere pot găzdui 86 de oaspeți dintre care 24 în paturi suplimentare.
La cerere, pentru oaspeții noștri asigurăm transport prin Airport Transfer – de la orice aeroport din România.


Restaurant, Sala de evenimente:
Oferim demipensiune sau pensiune completă în funcție de nevoile oaspeților noștri, cu un mic dejun tip bufet suedez în restaurantul nostru cu o capacitate de 50 de persoane. Specialitatea noastră gastronomică o reprezintă bucatele tradiționale specifice regiunii. Meniul nostru include păstrăv la grătar, sarmale cu smântână, gulaș la ceaun, pâine de casă cu cartofi și faimosul cozonac secuiesc.
Pentru prepararea fripturilor la grătar vă punem la dispoziție  un foișor  echipat situat pe malul râului Nagy-Küküllő.  În vederea petrecerii unor seri plăcute, vă putem oferi un garden-party la un foc de tabără, dansuri populare acompaniate de muzică lăutărească.
Sala noastră de evenimente este ideala pentru organizarea de conferinte, team building-uri, diferite evenimente (nunti, botezuri, zile de nastere etc.) si poate gazdui pana la 80-100 de persoane. La cerere, va putem pune la dispozitie sistemul de sonorizare, proiectorul si ecranul aferent acestuia. De asemenea, este locul ideal organizarii de petreceri tematice si team-building-uri pentru copii. 


Serviciile noastre de agrement:
Oferim oaspeților noștri o gamă variată de recreere activă, cuprinzând următoarele servicii:
- Piscină mobilă, ciubăr cu apă sărată, saună, mediu propice pentru bronzare
- Rafting – cu caiace de 1 sau 2 persoane, echipament complet, cuprinzând costumație din neopren, cizme, cască, vestă de salvare
- Teren de fotbal și tenis cu iarbă artificială și iluminare nocturnă – locație excelentă pentru team building
- Închirieri biciclete – 20 buc. de biciclete sunt puse la dispoziția oaspeților
- Sală de fitness – dotată cu bandă de alergare, bicicletă rotativă, bancă cu haltere, greutăți de la 1kg-10 kg, masă de ping pong
- Pentru copii – trambulină, spațiu de joacă exterior și interior
- În virtutea tradițiilor secuiești din Transilvania, organizăm serate de dans popular secuiesc cu muzică live, șezătoare de preparare a pâinii de casă și a cozonacului secuiesc sau chiar cină tradițională de pomana porcului.

Facilități sportive:

Pentru pasionații de sporturi extreme, organizăm tururi Off-Road și Enduro condimentate cu priveliști mirifice și gustări în aer liber.
În colaborare cu partenerii noștri vă mai putem oferi facilități precum: segway de teren, mountaincart, mașină boogie, ATV, snowmobil, curs de echitație și plimbări călare, și bineînțeles pândă la urși în munții din apropiere.