Rólunk

A legendás Zetevár Domb alatt, a Nagy-Küküllő folyó és a Deság patak találkozásánál, Székelyudvarhelytől 17 km távolságra található a Zetevár Panzió. Azok számára kínálja a szabadidő eltöltésének ideális módját, akik a hegyi táj csendjét és szépségét választják annak legtisztább formájában. Itt eltöltheti szabadságát, hétvégéit és diszkrét, pihentető körülmények között ünnepelheti évfordulóit.

 

Szállás:
A Zetevár Panzió 10 házzal, 3 külön bejáratú szobával áll a vendégek rendelkezésére. A tágas fa szerkezetű házakban, fürdőszobás két hálószoba, pótágyazható nappali várja a vendégeket. A házak nagy része kandallóval és jól felszerelt konyhával (főzőlap, hűtőszekrény, mikróhullámsütő, stb) rendelkezik. A házak és a szobák további kényelmét kábeltévé és ingyenes WiFi internet biztosítja.
A 28 szobában 86 vendéget (24 pótágy) tudunk elszállásolni.
Vendégeink számára szükség esetén biztosítjuk a szállítást, Airport Transfer – Románia bármely repteréről.

 


Étterem, Rendezvényterem:
Vendégeink igényei szerint félpanziós vagy teljes ellátást kínálunk, svédasztalos reggelivel az 50 személyes éttermünkben. Gasztronómiai jellegzetességünk a hagyományápolás. A felszolgált ételféleségek között található grillezett pisztráng, tejfölös töltöttkáposzta, bográcsgulyás, pityókás házikenyér valamint a híres kürtőskalács.
A kerti grillezéshez biztosított egy kemencével ellátott Nagy-Küküllő folyóparti filagória. Az esték kellemes eltöltéséhez kiváló lehetőség a tábortűz melletti kerti-party, de kérésre akár cigány-zenekaros, néptáncestét is szervezünk.
Rendezvénytermünk ideális konferenciák, csapatépítő játékok, különböző rendezvények, ünnepségek lebonyolítására. Befogadóképessége 80-100 fő. Igény szerint biztosítjuk a hangosítási berendezést, kivetítőt valamint vászont. Továbbá tökéletes házigazdája gyermekek számára szervezett tematikus tanfolyamoknak és csapatépítő programoknak is.

 


Szabadidős szolgáltatásaink:
Vendégeinknek széleskörű aktív kikapcsolódási lehetőséget kínálunk a következő szolgáltatásainkkal:
- Mobil medence, sósdézsa, szauna, napozótér
- Hegyikajak/Rafting – Az 1 vagy 2 személyes kajakok, biztosítjuk a teljes ruházatot, neoprém ruha, csizma, sisak, mentőmellény
- Kivilágított műfüves futball- és teniszpálya – A csapatépítések kiváló helyszíne
- Kerékpárkölcsönzés – 20 db. bicikli áll az igénylők rendelkezésére
- Fitness terem – Futópad, spinning bicikli, fekvenyomó, 1-10 kg súlyok, ping-pong asztal
- Gyermekek számára – Trambulin, játszótér és gyerekszoba
- Az erdélyi székely hagyományokat felelevenítve szervezünk élőzenés székely táncházat, pityókás házikenyér és kürtőskalács sütést, vagy akár hagyományos disznóvágást is.

 

Sport lehetőségek:

Az extrém sportok kedvelőinek terepmotoros (Enduro) illetve Off-Road túrákat szervezünk a közeli látványosságok kalandos megközelítésével és szabadtéri falatozással egybekötve.
Partnereink szolgáltatásai révén további lehetőségek: terepsegway, mountaincart, bugi, ATV, hószánozás, lovasoktatás vagy lovastúra és természetesen medveles a közeli hegyekben.