Pensiunea Zetevar - Farmecul unei legende!

După 2 luni petrecute în izolare faceți o rezervare avantajoasă la Pensiunea Zetevar, pregătită conform cerințe Covid-19.
Pensiunea Zetevar este pregatită pentru primirea oaspeților în siguranță prin respectarea normelor legale în vigoare privind pandemia de Covid-19, întrucât pentru noi este deosebit de importantă atât sănătatea oaspeților cât și a personalului.

Cazarea: Oaspeții au la dispoziție 10 căsuțe individuale, camere  separate, capacitatea de cazare fiind de 4-6 persoane, în fiecare casă, camere le fiind dotate cu baie proprie și echipate cu soluții dezinfectante.

Masa: Majoritatea căsuțelor au în dotare bucătărie proprie respectiv accesorii de bucătărie și veselă, oaspeții avănd posibilitatea de a-și prepara mâncarea individual. Dacă se optează pentru variante demi pensiune bucătăria pensiunii este funcțională, unde se pot pregăti și servi de către personalul pensiunii la cerere meniurile solicitate. Servirea mesei este posibilă și în incinta restaurantului cu respectarea normelor de distanțare în vigoare, respectiv se poate apela și la servicul room-service.

Activități de recreere: Se pot efectua programări în prealabil cu solicitarea serviciilor de rafting, ciclism, fotbal pe teren cu iarbă artificială, tenis, sala de fitness și sauna, cu respectarea reglementărilor legale în vigoare.

Acceptăm și în contiunare tichetele de vacanță, mai ales în contextul în care valabilitatea voucherelor de vacanţă emise în anul 2019 este prelungită până la data de 31 mai 2021, în contextul situaţiei epidemiologice.

Pentru orice alte informații suplimentare vă stăm la dispoziție.

Constructie Wellness si centru Gokart!

Stimați vizitatori!
Pentru a vă îndeplini dorințele am început construcția wellness-ului la pensiunea noastră. Ne cerem scuze pentru deranjul creat și eventualele neplăceri pe timpul șederii.

Zetevar panzio gokart palya

Video / Vederi Panoramice

Google panorama

Google panorama

Zetevar Rafting Video