CAZARE SI RESTAURANT

Cazare:
Pensiunea Zetevár pune la dispoziția oaspeților 10 case din  lemn și 3 camere decomandate. Casele spațioase din lemn au două dormitoare cu baie proprie și un living spațios cu posibilitatea de amenajare a unor paturi suplimentare. Majoritatea caselor au în dotare un șemineu și o bucătărie bine echipată  (plită, frigider, cuptor cu microunde, etc). Comfortul din case și camere este sporit de televiziunea  prin cablu și accesul gratuit la internet prin WiFi.
Cele 28 de camere pot găzdui 86 de oaspeți dintre care 24 în paturi suplimentare.

Pensiunea Zetevar avzut de sus

 

Restaurant:
Oferim demipensiune sau pensiune completă în funcție de nevoile oaspeților noștri, cu un mic dejun tip bufet suedez în restaurantul nostru cu o capacitate de 50 de persoane. Specialitatea noastră gastronomică o reprezintă bucatele tradiționale specifice regiunii. Meniul nostru include păstrăv la grătar, sarmale cu smântână, gulaș la ceaun, pâine de casă cu cartofi și faimosul cozonac secuiesc.
Pentru prepararea fripturilor la grătar vă punem la dispoziție  un foișor  echipat situat pe malul râului Nagy-Küküllő.  În vederea petrecerii unor seri plăcute, vă putem oferi un garden-party la un foc de tabără, dansuri populare acompaniate de muzică lăutărească.

Terasa restaurant Penziunea Zetevar

Terasa restaurant Penziunea Zetevar

Restaurant Penziunea Zetevar