Zetevár Panzió - Egy legenda varázsa!

Hagyja maga mögött az 2 hónapos házi karantént és foglaljon most a Covid-19 biztos Zetevár Panziónál kedvezményes áron.

A Zetevár Panzió felkészült a vendégek biztonságos fogadására a Covid-19 járványügyi előírásokat alkalmazva, hiszen ebben a helyzetben a legfontosabb számunkra, az Önok és alkalmazottaink biztonsága.
Szállás: 10 darab különálló házaink, szobáink állnak 4-6 személy rendelkezésére. Minden szoba külön fürdőszobával van ellátva és kézfertőtlenítővel vannak felszerelve.

Ellátás: Házaink nagy része saját konyhával és alapvető szükséges konyhai eszközökkel ellátott, így önellátóan is megoldható az étkezés. Ha félpanziós ellátást választja, akkor a panzió konyhája igény szerint elkészíti az egyeztetett menüket. Szabályozásokat betartva a felszolgálás az étteremben, teraszon, vagy room-service szolgáltatással történik.

Szabadidős programok: A szabályozásokat betartva és előre leegyeztetett program szerint továbbra is használhatják szolgáltatásainkat: rafting, biciklibérlés, műfüves football- teniszpálya, valamint fitness terem, szauna a korlátozások feloldása után.

Továbbra is elfogadjuk a Vakációs jegyeket és tájekoztatjuk, hogy a 2019 március-december időszakban kiadott utalványok érvényességét meghosszabbították 2021 május 31-ig.

Bármilyen további kérdésben kérem tájékozódjon elérhetőségeinken.

 

divider

Wellness és Gokart centrum építés!

Kedves Vendégeink!
Az Önök igényeit figyelembe véve elkezdtük a wellness részlegünk építését. A felújítások ideje alatti, időnkénti zajért és kellemetlenségekért elnézésüket kérjük.

Zetevar Panzio - Felhivas az ugyfelek szamara

Zetevar panzio gokart palya

Videók / Panorámák

Google panorama

Google panorama

Zetevar Rafting Video